Autor: Kaubandus.ee • 30. november 2021

Omniva soovib saada Baltikumi eelistatuimaks logistikapartneriks

Esmaspäeval toimunud nõukogu koosolekul kinnitati ettevõtte uus visioon, strateegilised eesmärgid ja peamised arengusuunad, mille kohaselt soovitakse Omniva nime all tegutsedes saada viie aastaga kogu Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks.
Foto: Omniva

Juhatuse esimees Mart Mägi sõnul on uus visioon ambitsioonikas. „Järgmise viie aasta eesmärk on olla kogu Baltikumi eelistatum logistikapartner, pakkudes kliendikeskset teenust pühendunult ja vastutustundlikult. Eestist juhitava rahvusvahelise ettevõtte tegevus peab senisest enam rahuldama nii omaniku kui klientide vajadusi,“ rääkis Mägi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070