Autor: Kaubandus.ee • 3. detsember 2021

Tallink Fast Food võitis Burger Kingi EMEA piirkonna Aasta Frantsiis 2021 auhinna

Balti riikides kiirtoiduketti Burger King käitav Tallink Fast Food võitis sel nädalal Burger Kingi EMEA (Euroopa, Lähis-Ida, Aafrika ja Venemaa) piirkonna aasta suursündmusel Burger Kingi frantsiisivõtjate poolt enim ihaldatud Aasta Frantsiis 2021 auhinna.
Burger King
Foto: Andras Kralla

Burger Kingi EMEA piirkonna alla kuuluvad Euroopa, Lähis-Ida, Aafrika ja Venemaa regiooni Burger Kingi frantsiisivõtjad. Hiljuti toimunud EMEA iga-aastasel kongressil, kuhu tulevad kokku Burger Kingi juhtgrupiliikmed, nimetatud regioonides Burger Kingi restorane käitavad frantsiisivõtjad ning koostööpartnerid, jagati tunnustusi ja auhindu mitmes kategoorias. Valiku tegemisel hinnatakse frantsiisivõtjate tegevusi ja saavutusi digitaal-, arendustegevuse ja üleüldiste äritulemuste valdkonnas. Enim ihaldatud auhinnaks on aga Aasta Frantsiisi auhind, mille pälvis sellel aastal Eestis, Lätis ja Leedus Burger Kingi kiirtoidurestorane käitav Tallink Grupi tütarettevõte Tallink Fast Food.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070