Autor: Kaubandus.ee • 6. detsember 2021

Eesti sisustusidu OCCO toob nüüd eksklusiivse disainmööbli igaüheni

Professionaalse sisustusteenusega tuntust kogunud OCCO avas täna, 6. detsembril e-poe myOCCO, mis toob tarbijateni üle 40 eksklusiivse brändi Euroopast, et muuta disainmööbel kättesaadavaks ka üksiktoodete tellijale.
Foto: myOCCO

“Meie missioon on teha kvaliteetne disain kättesaadavaks kõigile. Kui siiani on meie tootevalik olnud saadav peamiselt vaid tipparhitektidele ja suurettevõtetele, siis läbi myOCCO saab igaüks võimaluse tellida endale disainmööblit ja aksessuaare parimatelt Euroopa brändidelt,” kommenteerib e-poe loomise tagamaid OCCO Eesti juht Jarmo Oidermaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700