Autor: Hando Sinisalu • 9. detsember 2021

Dubai tulevikupood: jaluta sisse, vali kaup ja tule välja

Dubai suures kaubanduskeskuses Mall of Emiratesis asub mitu innovaatilist kauplust. Hando Sinisalu külastas keskust ja jagab sellest värskeid muljeid.
Carrefour City poes ostjaid pole
Foto: Hando Sinisalu

Prantsuse kaubandusgigant Carrefour on Dubais laialt levinud, aga nende innovaatiline Carrefour City täisautomaatne mugavuspood on avatud vaid ühes keskuses. Oma olemuselt on see sarnane Amazon Go-ga ja kasutab “just walk out” tehnoloogiat (ostja ise kaupu skaneerima ei pea, lihtsalt võtab riiulist ja jalutab välja)

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700