Autor: Kaubandus.ee • 9. detsember 2021

TTJA võtab luubi alla ehitus-, mööbli- ja tehnikapoed, rikkumistele reageeritakse rangemalt

Soodusmüügikampaaniad ja nendega seotud ebaausate kauplemisvõtete kasutamised on muutunud viimastel aegadel järjest sagedasemateks, mistõttu võtab Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) fookusesse Eesti suurimad ehitus-, mööbli- ja tehnikakaupade müüjad.
Foto: Liis Treimann

„Eesmärk on monitoorida nimetatud sektorites tegutsevate kauplejate soodusmüügikampaaniaid ja nende käigus tarbijatele avaldatavat hinnateavet, et tagada seadusest tulenevate nõuete täitmine. Arvestades viimasel ajal esinenud probleemide hulka ja seda, et rikkumistele tähelepanu juhtimine ei ole muutnud probleemset praktikat, reageerime edaspidi rikkumistele rangemalt,“ rääkis TTJA ettevõtluse osakonna juhataja Ulrika Paavle.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070