Autor: Kaubandus.ee • 13. detsember 2021

T1 keskuse juhiks saab Tarmo Hõbe

T1 keskust hakkab juhtima Tarmo Hõbe, kes asub tegevjuhi ametisse 10. jaanuaril 2022.
Tarmo Hõbe, T1 keskuse juht.
Foto: Jaanus Ree

“Mind motiveerib väga, et saan juhtida T1 ümbersündi. Keskusel on suur potentsiaal, kui seda juhtida õigesti ning professionaalse tiimi poolt. Keskuse edu nimel on äärmiselt oluline tihe koostöö hoones tegutsevate äride ja koostööpartneritega ning klientidega, millele panen suurt rõhku, tegeledes ühtlasi koos meeskonnaga keskuse tulevase kontseptsiooniga,“ ütles Hõbe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070