Autor: Kaubandus.ee • 14. detsember 2021

Jõulupuu ostmine iseteenindusest kogub järjest enam populaarsust

Möödunud aastal Tallinnas ja lähiümbruses kaks esimest jõulupuude iseteeninduspunkti avanud Eesti Kuusk OÜ laiendas tänavu inimeste aktiivse huvi tõttu kontaktivaba jõulukuuse soetamise võimalusi.
Foto: Eesti Kuusk

Tallinnas ja Harjumaal tegutseb sel pühade perioodil Eesti Kuusk tegevjuhi Reijo Metsaoja sõnul kokku kaheksa iseteeninduspunkti, lisaks saab iseteeninduse funktsionaalsust kasutada veel neljal traditsioonilisel müügiplatsil, mis peale ametlikku sulgemist muutuvad iseteenindusteks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070