Autor: Kaubandus.ee • 14. detsember 2021

Nõo läheb Läti turgu vallutama

Ajal, mil mitmed Euroopa turud on sisuliselt lukus ja välismesse tühistatakse, vaatab Nõo Lihatööstus OÜ rohkem Läti poole, kus soovib kolme aasta jooksul tõusta kolme suurima lihamüüja hulka.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Foto: Pressimaterjalid

„Koroonaajal oleme näinud, kuidas mitmed lähiturud, sealhulgas Soome ja Rootsi on uksed uutele tulijatele sisuliselt lukku keeranud, eelistades kodumaiseid tootjaid. Lisaks tühistatakse massiliselt erinevaid toidumesse, mis teeb uute ekspordipartnerite leidmise keeruliseks. Seetõttu panustame rohkem Lätile, kus Nõod teatakse ja tuntakse hästi. Soovime seal kolme aasta pärast jõuda 15-protsendilise turuosani, mis tõstaks meid kolme suurima tegija hulka. Praegu hoiame seal umbes 5-protsendilist turuosa,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070