Autor: Kaubandus.ee • 16. detsember 2021

Uuring: viiendik eestimaalastest teeb jõulukingid ise

Balti riikide elanikud suhtuvad kingituste ostmisesse vastutustundlikult ja ligi 70% elanikkonnast kavatseb tänavu jõulukingitustele kokku kulutada kuni 200 eurot, selgub SEB uuringust. Omatehtud kingituste valmistamine on kõige populaarsem Eestis, ostmise asemel eelistab need ise teha ligi viiendik.
Foto: Pixabay

Üle 200 euro kavatseb kingitustele kulutada 18% Eesti elanikest, 13% leedulastest ja iga kümnes Läti vastanu. Peaaegu kümnendik vastanutest ütlesid, et nemad ei plaani jõulukingitustele üldse raha kulutada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700