Autor: Kaubandus.ee • 17. detsember 2021

Maxima võttis järgmises kaupluses kasutusele äpioste lihtsustavad iseteeninduskassad

Sellest nädalast on uued, äpioste lihtsustavad iseteeninduskassad kasutusel ka Maxima Haabersti XXX-kaupluses. Järgmisel aastal plaanib jaekett paigaldada need Eestis veel mitmesse suuremasse poodi.
Maxima Eesti

„Juba siis, kui me poolteist aastat tagasi oma mobiilse ostupuldiga äpi näol välja tulime, hakkasid kliendid kohe küsima ka teist liiki iseteeninduskassade järele, mis võimaldaks just äpioste veelgi kiiremini sooritada, et nad ei peaks ootama järjekorras nende inimeste järel, kes alles iseteeninduskassas oma ostud sisse skaneerivad,“ rääkis ühe suurima siinse jaekaubandusettevõtte, Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700