Autor: Kaubandus.ee • 4. jaanuar 2022

Kaup24 alustab e-kauplejatele faktooringuteenuse pakkumisega

Kaup24 müügiplatvorm käivitas koostöös Leedu pangavälise faktooringufirma Faktoroga teenuse, mis pakub kiiret ja paindlikku ärirahastust väiksema ja keskmise suurusega müüjatele, kel käibekapitali napib.
Foto: Andras Kralla

"Katsetasime koostöös Faktoroga faktooringu ehk müügiarvete rahastamise ja ärilaenu võimaluse pakkumist esmalt Leedu e-müügiplatvormil. Võimalused kiiremaks rahavooks said kaupmeestelt positiivset tagasisidet kohe pärast teenuste käivitamist. Finantseerimisvõimaluste vastu on huvi juba ka Eesti kauplejatel, misläbi laiendab PHH Group faktooringu ja ärilaenu teenust kogu Kaup24 platvormi kasutajatele,“ ütles PHH Groupi juht Raimondas Žilėnas. Ettevõte opereerib e-kaubanduse müügiplatvorme nii Eestis, Lätis kui ka Leedus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700