Autor: Kaubandus.ee • 10. jaanuar 2022

East Capital Real Estate sõlmis kokkuleppe kolme kinnisvaraobjekti müügiks

Fondivalitseja East Capital Real Estate sõlmis 2021 aasta detsembrikuu viimastel päevadel kokkuleppe kolme Tallinnas ja selle lähiümbruses asuva kinnisvaraobjekti müügiks: J13 Logistikapark, Rimi Logistikapark ja Metro Plaza ärimaja. Hoonete üüripind kokku on 66 000 ruutmeetrit. Varade uueks omanikuks sai OÜ Neoinvesteeringud.
Foto: Kaupo Kalda

J13 Logistikapark asub Tallinna külje all Tänassilmas ja koosneb kahest hoonest, üüripinnaga 40 000 ruutmeetrit. East Capital Real Estate II kinnisvarafond on olnud kompleksi omanik ja haldaja alates 2012 aastast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700