Autor: Merilin Merila • 14. jaanuar 2022

Mida ootavad kaupmehed aastalt 2022? VOL 2

Mida ootavad kaupmehed aastalt 2022? Loe, milliste ootustega lähevad uuele aastale vastu Tallink Duty Free juht ja moe- ning elustiili platvorm Zalando.
Tallink Duty Free juht Aimar Pärna.
Foto: Eiko Kink

Tallink Duty Free juht Aimar Pärna ootab 2022. aastalt alates kevadperioodist reisimise ja reisikaubanduse taastumist suuremas mahus kui 2021. aastal. “Kuigi selge on see, et taastumist mõjutavad jätkuvalt oluliselt koroonaviiruse erinevate mutatsioonide levik ja taandumine ning reisipiirangute leevendamine erinevate riikide valitsuste poolt nii Baltikumis, Põhjamaades kui maailmas laiemalt. Möödunud kaks aastat on õnneks andnud viiruse taandumise hetkedel lootust ja kindlust, et viiruse taandudes on nii Balti- kui Põhjamaade inimestel jätkuvalt väga suur soov reisida ja seda eelkõige lähiriikides, kus viirusolukorrad, reisimisele seatud tingimused ja nõuded ning erinevad piirangud on tihti sarnased,” ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700