Autor: Kaubandus.ee • 24. jaanuar 2022

Maxima valis välja uue Merivälja kaupluse arhitektuurilahenduse

Asjatundjatest koosnenud žürii valis välja uue arhitektuurilahenduse Piritale plaanitavale Maxima kauplusele.
Selline hakkab välja nägema Meriväljale plaanitav kõige kaasaegsem Maxima kauplus.
Foto: Maxima Eesti

Avaliku arhitektuurikonkurssi Piritale, aadressile Merivälja tee 80 rajatavale Maxima kauplusehoonele kuulutas ettevõte välja mullu 25. augustil. Konkurss kestis enam kui kolm kuud, tööde esitamise lõpptähtaeg oli 13. detsember. Konkursitingimused nägid ette, et uue kaupluse hoone peab olema arhitektuuriliselt esinduslik, vältima tüüpilise kaubanduskasti lahendust, harmoneeruma naabruses oleva TTP hoonega ning säilitama kõrghaljastuse Puki tee poolses krundi küljes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700