Autor: Kaubandus.ee • 25. jaanuar 2022

Kantar Emor: Suhtumine ilutulestikku jagab eestimaalased kaheks

Kas aastavahetusel lasta ilutulestikku või mitte – see on küsimus, mis jagab eestimaalased võrdselt kahte leeri. 49 protsenti eestimaalastest pooldab aastavahetusel ilutulestiku laskmist ning 48 protsenti leiab, et seda tulevärki pole vaja, selgub värskest Kantar Emori uuringust.
Foto: Pixabay

Ilutulestiku pooldamise küsimuses ilmneb erinevus eestlaste ja muu rahvuse esindajate vahel. Kui eestlastest pooldab aastavahetuse tulevärki 43 protsenti, siis muukeelsest elanikkonnast üle poole ehk 61 protsenti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070