Autorid: Eliisa Matsalu, Merilin Merila • 26. jaanuar 2022

Ferraride omanike hulka kuuluvad ka noored kaupmehed

Ferrari Eesti esinduse juhi Torsten Kihlmani sõnul on Eesti osutunud palju edukamaks turuks, kui ta alguses lootis. Ainuüksi eelmise aasta eesmärk sai ületatud pea kahekordselt.
Ferrari esindussalong
Foto: Liis Treimann

„Ootus oli saada 10 uut tellimust, aga saime 19. Sellele lisaks saime üle antud 12 uut Ferrarit,“ rääkis Kihlman. Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis ütles ta, et näiteks tänavu on esindusel eesmärk müüa 15 uut Ferrarit, kuid ainuüksi jaanuarikuus on juba 5 tellimust tulnud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070