Autor: Kaubandus.ee • 31. jaanuar 2022

Logistikaettevõtted Nordnet ja Via 3L ühendasid Eesti külmaärid

Eritemperatuursele logistikale spetsialiseerunud Nordnet ja logistikafirma Via 3L ühendasid eritemperatuursed (-18 ja +2..+6) ärid. Tegevust jätkatakse Nordneti kaubamärgi alt.
Nordneti asutaja Madis Laansalu.
Foto: Veiko Tokman, Andres Haabu

Nordneti asutaja Madis Laansalu selgitas, et kahe ettevõtte külmaäride ühinemise tulemusel saab Nordnetist Eesti sügavkülmaäri turuliider, kelle laomaht on üle 100 000 kuupmeetri sügavkülma pinda ning teenuslepingute maht on eritemperatuuri turusegmendi suurim.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700