Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2022

Wolt laieneb Narva ja viib kojuveo ka Narva-Jõesuusse

Täna käivitab Wolt Narvas toidu tellimise teenuse, mis võimaldab Narva kasutajatel tellida toitu restoranidest, aga jaekaupa ja toidupoodidest toitu oma ukse taha. Wolti kojuvedu laieneb ka Narva-Jõesuusse.
Wolt alustas tööd ka Narvas.
Foto: Wolt

“Narva laienemine on meie jaoks väga põnev samm edasi, kuna võtame nüüd ette täiesti teise osa Eestist. Erilist põnevust tekitab ka Narva-Jõesuusse kojuvedude tegemine. Esialgu me sealsetest restoranidest veel koju toimetama ei hakka, aga oleme valmis nii Narva kui Narva-Jõesuu elanike igapäevaelu lihtsustama,” kommenteeris Wolti Baltikumi juht Liis Ristal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700