Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2022

Wolt laieneb Narva ja viib kojuveo ka Narva-Jõesuusse

Täna käivitab Wolt Narvas toidu tellimise teenuse, mis võimaldab Narva kasutajatel tellida toitu restoranidest, aga jaekaupa ja toidupoodidest toitu oma ukse taha. Wolti kojuvedu laieneb ka Narva-Jõesuusse.
Wolt alustas tööd ka Narvas.
Foto: Wolt

“Narva laienemine on meie jaoks väga põnev samm edasi, kuna võtame nüüd ette täiesti teise osa Eestist. Erilist põnevust tekitab ka Narva-Jõesuusse kojuvedude tegemine. Esialgu me sealsetest restoranidest veel koju toimetama ei hakka, aga oleme valmis nii Narva kui Narva-Jõesuu elanike igapäevaelu lihtsustama,” kommenteeris Wolti Baltikumi juht Liis Ristal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700