Autor: Merilin Merila • 7. veebruar 2022

Amazoni tegevjuht: tunneme end pandeemiast väljudes jätkuvalt optimistlikult

Amazoni majandustulemused ületasid suurelt analüütikute ootusi. Suurt edu tagas ka investeering elektrisõidukite tootjasse.
Foto: Pascal Rossignol, Reuters/Scanpix

Amazon teatas neljanda kvartali kasumist, mis purustas ootused osaliselt tänu investeeringule elektrisõidukite tootjasse Riviani. E-kaubanduse hiiglane teatas ka, et tõstab oma liikmeklubi Prime liikmemaksu 139 dollarile aastas, kirjutab Yahoo finance.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070