Autor: Kaubandus.ee • 9. veebruar 2022

E-kaubandus: mida oodata ostjatelt ja millega võiksid ettevõtjad arvestada 2022. aastal

Viimastel aastatel, eriti ülemaailmse pandeemia taustal, on e-kaubandus muutunud rahvusvaheliste ja kohalike ettevõtete ning ostjate igapäevaelu lahutamatuks osaks. Ülemaailmne veebikaubandus kasvab tänavu prognooside kohaselt enam kui viiendiku võrra, ületades 5,5 triljoni dollari piiri.
Foto: Pixabay

„E-kaubandus jätkab kiiret kasvu ka Eestis, kus üha rohkem inimesi maksab kaardiga ja sooritab oste internetis. Erinevate digitaalsete makselahenduste kasutamise mahu kasv on võrreldes 2020. aastaga meie andmetel 18% ja näiteks 2021. aasta aprill kaks aastat varasemaga kasvanud 59%,“ ütleb SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070