Autor: Kaubandus.ee • 9. veebruar 2022

Premia juhist saab Food Unioni Euroopa üksuste kommertsjuht

Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Aivar Aus hakkab vastutama Euroopa üksuste äritegevuse arendamise eest.
Foto: Raul Mee

Rahvusvahelise jäätist ja piimatooteid tootva ning turustava Food Unioni grupi Euroopa tegevjuht Normunds Stanevics lahkus ametist 4.02.2022 ning kontserni nõukogu kinnitas Food Unioni Euroopa tegevjuhi ametikohale Food Unioni Euroopa senise finantsjuhi Arturs Cirjevskise. Food Unioni Taani, Norra ja Rumeenia äriüksustes vastutab edaspidi kommertsjuhina äritegevuse arendamise eest Eesti jäätisetootmise lipulaeva Premia Tallinna Külmhoone AS juhatuse esimees Aivar Aus, kes jätkab samal ajal ka oma senisel ametikohal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757