Autor: Kaubandus.ee • 11. veebruar 2022

Toiduliit hakkab valima aasta parimaid toiduaineid

Toiduliit kuulutas 28. korda välja „Eesti Parima Toiduaine” konkursi, et selgitada toiduteadlaste ja Eesti inimeste abil välja möödunud aastal turule jõudnud ja Eestis toodetud parimad toidutooted. Kandideerimine on avatud 25. veebruarini.
President Kersti Kaljulaid ja Toiduliidu juht Sirje Potisepp
Foto: Sven Tupits

Lisaks parimate välja selgitamisele on märgise eesmärgiks tunnustada Eesti toidutootjate pingutusi ja panust tuua inimesteni toidutooteid, mis üllatavad nii maitse, tervislikkuse kui pakendiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700