Autor: Kaubandus.ee • 21. veebruar 2022

Eesti õlleturg kasvas möödunud aastal peamiselt piirikaubanduse kahanemise arvelt

Eesti õlleturg kasvas 2021. aastal 6%, põhiline kasv tuli Läti piirikaubanduse kahanemise arvelt. Kasvust said osa eelkõige kohalikud suurtootjad, väiketootjate osakaal õlletutul on langenud 2,7%-le.
Foto: Liis Treimann

Möödunud, 2021. aasta oli teine koroonapiirangute aasta ning administratiivsete turumoonutuste mõjuga on suuremad Eesti joogitootjad hästi kohanenud. Rahandusministeeriumi poolt esitatud alkoholi aktsiisilaekumiste järgi tehtud analüüsist on näha kui palju erineva kategooria alkohoolseid jooke Eestis aasta jooksul müüdi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700