Autor: Kaubandus.ee • 25. veebruar 2022

Kaup24 ja Hansapost lõpetavad Venemaa ja Valgevene kaupade müügi

Mõistes hukka Venemaa sõjalise agressiooni Ukraina vastu, lõpetavad PHH Group’i müügiplatvormid ja e-poed, sealhulgas Kaup24 ning Hansapost Venemaal ja Valgevenes toodetud kaupade müügi.
Foto: Andras Kralla

"Kuigi Venemaa ja Valgevene kaupade osakaal moodustab alla 1% tootevalikust, on tegemist põhimõttelise otsusega. Toetame täielikult Ukrainat ja selle elanikke, kes kannatavad Venemaa sõjalise terrori all," ütles PHH Group’i juht Dainius Liulys.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070