Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2022

Edukas pakiäri kasvatas Omniva kasumit

Omniva juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul oli 2021. aasta ettevõttele kiirete arengute aasta. „Tööd alustas automaatne tolli deklareerimissüsteem, laiendasime pakiautomaatide võrgustikku Baltikumis ja võtsime kasutusele „mitu pakki ühte kappi“ lahenduse. Tulime kvaliteetselt toime aastalõpu ostupühade kordades kasvanud paki- ja postimahtudega,“ ütles Mägi.
Foto: Omniva

„Investeeringute ja teenuste kliendisõbralikumaks arendamiste kõrval kasvatas Omniva kasumit ja käivet. „Hoogustuv e-kaubandus mõjutas positiivselt pakiteenuste mahtu ja kasvatas tulu nii Baltikumis kui ka siseriiklikult,“ lisas Mägi. „Alanud aastale läheme vastu optimistlikult. Möödunud aastal töötasime välja kontserni järgmise perioodi strateegia, mis keskendub nii koduturul kui Baltikumis kiire ja kvaliteetse klienditeeninduse parandamisele, nutikate logistikalahenduste pakkumisele ning tööprotsesside automatiseerimisele.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757