Autor: Kaubandus.ee • 24. märts 2022

Väiketootjast eksportööriks: Mulieres müüb poole toodangust välismaale

Ökoloogiliste puhastusvahendite tootja Mulierese jaoks kujunes 2021. aasta edukaks: jõuti olulise verstapostini, kus peaaegu pool toodangust eksporditakse ning käive kasvas 41%. Eesti puhastusvahendeid eksporditakse juba enam kui 11 riiki, kaugeim neist Taiwan.
Eesti puhastusvahendeid eksporditakse juba enam kui 11 riiki.
Foto: Pressimaterjalid

„Mulierese esimene välisturg oli Soome, kus müük algas paralleelselt Eestiga. Täna on meil juba Soomes mitmeid kliente, sh K-Citymarketid, S-Marketid, Prismad ja ökopoed. 2022. aastal Kogutoodangust umbes 30% läheb põhjanaabrite juurde, kus keskkonnasõbralikke tooteid väga hinnatakse. Oleme Euroopa turul märgi maha saanud juba üle kümne riigiga ning sihime ka kaugemaid punkte,“ ütles ettevõtte asutaja ja juhatuse esimees Karel Rüütli.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700