Autor: Kaubandus.ee • 25. märts 2022

Eesti jaekauplustes pole kõik temperatuurinõuded tagatud

Põllumajandus- ja toiduamet ning TalTech korraldasid täna suuremate kaubanduskettidega ja liitudega ümarlaua, et arutada, mida teha, et jaekauplustes oleks temperatuurinõuded alati tagatud ning tarbijani jõuaks ohutu toit.
Teadlased mõõtsid, millne on temperatuur poodide külmlettides.
Foto: Raul_Mee

Põllumajandus- ja toiduameti (PTA) ning TalTechi eestvedamisel korraldati täna „Toidu säilitustemperatuuride teemaline ümarlaud“, mille eesmärk oli tutvustada nii TalTechi kui ka PTA mõõtmistulemusi jaekaubanduskettide külmikutes. Kuna jaekaubanduses pole temperatuuride olukord võrreldes varasema aastaga oluliselt paranenud, siis kohtuti taas, et tutvustada tulemusi ning arutati, milliseid meetmeid veel kasutusele võtta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700