Autor: Kaubandus.ee • 25. märts 2022

Sportland Eesti tulemusi mõjutas agressiivne allahindluse periood

Sportland Eesti majandusaasta aruandest selgub, et ettevõte suutis 2020. aastal oma kasumlikkust kasvatada. Ettevõttele on mõju avaldanud nii allahindluste perioodid kui ka koroonaviirusest tulenevad ajutised sulgemised.
Sportland Eesti
Foto: Veiko Tõkman

Ettevõttes viidi läbi ka mitmeid muudatusi. Nimelt renoveeriti ära kolm Sportlandi kauplust, kaks kauplust suleti ja samuti tegeleti ka e-kaubanduse arendamisega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070