Autor: Kaubandus.ee • 28. märts 2022

Tartu Kvartali Maksimarket müüb toitu kaasa korduvkasutatavas pakendis

Alates sellest nädalast saab esimese jaeketina Eestis toitu kaasa osta Ringo korduspakenditesse Kvartali Coop Maksimarketist Tartus. Pilootprojekt kestab kuus kuud.
Ringo korduvkasutatav pakend.
Foto: Anete Toming

Korduspakendite ettevõte Ringo Eco kaasasutaja Janek Balõnski sõnul on soov pilootprojekti jooksul näha, kuidas tarbijad kaupluses sellise lahendusega kaasa tulevad ja kuidas saaks teenust kliendi jaoks veelgi mugavamaks muuta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700