Autor: Kaubandus.ee • 29. märts 2022

Maailma parim raamatupood asub endiselt Eestis

Eesti vanima raamatumüüja Rahva Raamatu Viru Keskuse pood valiti Londoni raamatumessi poolt maailma parimaks raamatupoeks.
Rahva Raamatu Viru Keskus.
Foto: Andres Teiss

42-aastase ajalooga Londoni raamatumess teatas eelmisel nädalal, et valis välja maailma parima raamatupoe. Lisaks võitjaks kuulutatud Rahva Raamatu Viru Keskuse kauplusele olid nominentideks veel Hispaanias asuv La Mistral ja Norra Norli Universitetsgata.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700