Autor: Kaubandus.ee • 29. märts 2022

Tradehouse tutvustas Nautica keskuses oma uut identiteeti ja avas laienenud kaupluse

Tradehouse tuli avalikkuse ette oma uue brändinguga. Pidulik uue brändi esitlus leidis aset Nautica kaubanduskeskuses, kus avati laienenud Tradehouse’i kauplus ja tutvustati ettevõtte värvikirevat uut nägu.
Tradehouse tutvustas uut identiteeti.
Foto: Kalev Lilleorg, Angelica Angel Saarna, Elise Ellermaa, Jane Vogt

2020. aasta detsembris jõudis avalikkuse ette uudis, et BaltCap omandas enamusosaluse Eesti suurimast ilukaubamajast. Uutest lennukatest plaanidest ja välisturgudele laienemise suunast tulenevalt oli ettevõtte tegevjuhi Laura Kuldkepi sõnul ainuõige aeg viia Tradehouse’is läbi värskenduskuur uue brändingu näol.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700