Autor: Kaubandus.ee • 4. aprill 2022

PHH Groupi kasvu investeeritakse üle 20 miljoni euro

Baltikumi e-kaubanduse ettevõtte PHH Groupi kasvu, mille kaubamärgid on Kaup24, Hansapost, Pigu.lt, 200.lv ja Hobbyhall.fi, investeeritakse eesotsas MidEuropaga enam kui 20 miljonit eurot, mis läheb e-kaubanduse ja müügiplatvormi arendusse.
PHH Groupi kasvu investeeritakse üle 20 miljoni euro.
Foto: Andras Kralla

"Me ei kahtle Baltikumi e-kaubanduse kasvupotentsiaalis ja meie platvormi pakutavates võimalustes. Olulised investeeringud võimaldavad juba välja töötatud ja kohandatud e-kaubanduse süsteemil jätkusuutlikult kasvada, parandada tootevaliku kvaliteeti ja teenuseid ning samal ajal tugevdada oma positsiooni turuliidrina,“ sõnas PHH Groupi juhatuse esimees Daniel Ropers.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070