Autor: Kaubandus.ee • 8. aprill 2022

Värske uuring paneb pingeritta maailma suurimad šokolaadiettevõtted

Täna avaldatud rahvusvaheline uuring paneb pingeritta maailma suurimad šokolaadiettevõtted ning toob esile, missugused on šokolaaditööstuse kõige vastutustundlikumad ja kõige rohkem keskkonda ja inimõigusi kahjustavad ettevõtted. Esmakordselt hindamisel osalenud Fazeri ja Orkla tulemus paigutab Eesti inimestele tuntud ettevõtted võrdlustabeli esimesse poolde.
Esmakordselt osalesid hindamisel ka Fazer ja Orkla.
Foto: Eiko Kink

Uuring hindas 38 maailma suurimat šokolaadifirmat, kes toodavad ja tarnivad 80-90% kogu maailma šokolaadist. Hinnatavate ettevõtete hulka kuuluvad tuntud suurettevõtted nagu Mars, Lindt, Nestlé, Ferrero ja Hershey’s. Iga-aastases uuringus hinnati tänavu esimest korda ka Eesti inimestele tuntud ettevõtteid Fazer ja Orkla, viimase alla kuulub mh kaubamärk Kalev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700