Autor: Kaubandus.ee • 19. aprill 2022

Eesti iduettevõte Upty omandas Soome juhtiva ostu-müügiplatvormi

Eesti kapitaliga idufirma Upty, mis on kasvanud Baltikumi suurimaks kasutatud riiete edasimüügi platvormiks, on ühendanud jõud Soome suurima ostu-müügiplatvormiga Rekki.
Rekki tegutseb ka Eestis.
Foto: Rekki

Upty asutajaliikme Valentin Savchenko sõnul on kahe suure turul tegutseja ühinemine mitmel põhjusel kasulik. “See aitab meil tõhusamalt tegutseda, et lõpuks ringmajandus Euroopas täiesti uuele tasandile viia,” sõnas Savchenko.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700