Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2022

Maxima müüs lihavõttenädalal üle 14% enam kanamune kui eelnevatel aastatel

Koroonapiirangute leevendamise mõju oli näha ka lihavõttepühade tähistamisel. Maxima müüs lihavõttenädalal üle 14% enam kanamune, kui kahel eelmisel aastal samal ajal. Eestimaalaste huvi on kasvanud ka erinevat liiki pashade vastu.

„Kuna kahel eelmisel aastal on Eesti ühiskond koroonapiirangute tõttu oluliselt rohkem kinni olnud, siis oli eelmisel nädalal selgelt näha, et sel aastal tähistati ka lihavõttepühi varasemast suuremalt,“ rääkis Maxima Eesti müügiosakonna juht Marge Kikas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070