Autor: Merilin Merila • 20. aprill 2022

Selgunud on parimad uudistooted

Selgunud on AC Nielsen 2021. aasta parimad uudistooted. Osad neist said võidu suisa mitmes kategoorias.
Valio Atleet Eesti 500g viilujuust
Foto: Valio Eesti

Valio Atleet Eesti 500g viilujuust pälvis Best New Launch 2021 konkursi Eesti üldvõidu. “Toode sündis Valio Võru juustutehase tehnoloog Lea Jürgensoni ning tooterühma- ja brändijuht Merian Siimeri koostööna ning jõudis poelettidele eelmise aasta aprillis. Lea on pikaaegse kogemusega andekas juustuekspert, kes katsetas uut moodi juustu, tõi seda ühisele koososolekule proovida nind seejärel lõi Merian uue kontseptsiooni koos visuaalide, sõnumi ja kampaaniaga. Otsustasime toote turule tuua 500g viilupakendis, mis on Eesti turul kõige rohkem ostetud pakenditüüp ja – suurus ning lisaks ka väiksemas, 150-grammises viilupakendis,” ütles Valio turundus- ja tootearendusdirektor Nele Jõemaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700