Autor: Kaubandus.ee • 21. aprill 2022

Pharma Holdingut hakkab juhtima Evelin Härma

Südameapteegi frantsiisiettevõtte Pharma Holding juhatuse esimeheks ja tegevjuhiks saab alates 1. juulist ettevõtte senine juhatuse liige Evelin Härma.
Foto: Liis Treimann

Pharma Holdingut juhatuse esimehena rohkem kui viis viimast aastat juhtinud Risto Laur annab järgneva kahe ja poole kuu vältel tööjärje uuele juhile üle ning lahkub seejärel ettevõttest. “Oleme strateegia hästi paika saanud - Südameapteegi teenindus on klientide poolt enimhinnatud, meil on tipptasemel ja hästi motiveeritud meeskond, pidevalt ajaga kaasas käiv apteekide võrgustik ning kiiresti turgu kasvatav e-apteek,” rõhutas tänane juhatuse esimees Risto Laur ning lisas eesseisvat muudatust kommenteerides: “Kõik liigub plaanipäraselt. Evelin on Südameapteegi juhtimises osalenud juba aastaid, mistõttu saan teatepulga üle anda hea tundega.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070