Autor: Kaubandus.ee • 26. aprill 2022

Ohtlike toodete nimekirja eesotsas on sel aastal mootorsõidukid ja mänguasjad

Euroopa Komisjon avaldas 25. aprillil oma iga-aastase aruande Safety Gate'i kohta. See on kiirhoiatussüsteem toiduks mittekasutatavate ohtlike toodete jaoks. Aruanne hõlmab 2021. aastal esitatud hoiatusteateid ja riiklike ametiasutuste võetud meetmeid.
Selle aasta aruande kohaselt esitati esmakordselt kõige rohkem teateid autode kohta, neile järgnesid mänguasjad.
Foto: Pixabay

Selle aasta aruande kohaselt esitati esmakordselt kõige rohkem teateid autode kohta, neile järgnesid mänguasjad. COVID-19 pandeemia kontekstis esitati jätkuvalt palju teateid ka kaitsevahendite, näiteks maskide kohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700