Autor: Kaubandus.ee • 10. mai 2022

Kuidas valmivad edukaimad jaetooted?

"Tootearendust tuleb teha koos turundustoetusega, et tarbijale kohale viia sõnum toote väärtusest ja tekitada temas ostuhuvi. Samas on oluline ka toote saadavus kauplustes turunduskampaania ajal, vastasel juhul on turundusraha raisatud, sest tarbija ei leia toodet üles,” sõnas A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik.
Parim mittealkohoolne jook – Ploomi Kelluke
Foto: Erakogu

Verniku sõnul on A. Le Coqi portfell väga lai, mis tähendab, et iga uus toode konkureerib ennekõike selles tooteportfellis juba eksisteerivate toodetega. “See tähendab, et uue toote idee peab olema sisulisem, tähendusrikkam ja looma tarbijale suuremat lisaväärtust. See hoiab ühtepidi tooteportfelli ajas elujõulisena ja teisalt võimaldab meil endal teha portfellis muudatusi enne, kui turg selleks nõudluse vähenemisega märku annab. A. Le Coqi puhul on tootearendus turundustegevuse vundament, mistõttu meie turundusinvesteeringutest ca 80% on seotud uute toodete toetusega,” sõnas Vernik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757