Autor: Kaubandus.ee • 2. mai 2022

Tallink lansseerib uued laevaveinid ja -õlled

Tallink Grupp lansseerib alates tänasest, esmaspäevast 2. maist, eksklusiivse Tallinki & Silja Line’i private label- laevaveinide ja -õllede kollektsiooni 2022, millesse kuuluvad ühtekokku 5 eksklusiivset veini ja 2 käsitöö õlut Euroopa valitud tootjatelt, mis on saadaval ettevõtte Tallinki ja Silja Line’i laevade pardal alates maist 2022 järgmise kahe aasta jooksul.
Tallinki & Silja Line’i private label- laevaveinide ja -õllede kollektsiooni 2022

Tallinki & Silja Line’i laevaveinid ja -õlled selgitati välja konkursi korras pimedegustatsiooni meetodil ettevõtte asjatundjatest koosneva žürii poolt, kuhu kuulusid sommeljeed, veini- ja õlleeksperdid, ettevõtte restoranijuhid nii laevadelt kui hotellidest üle kogu Grupi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700