Autor: Kaubandus.ee • 3. mai 2022

Maxima suurendab kodumaiste toodete hulka

Maxima lettidel on senisest enam turu parima ehk Odava Maxima hinnaga kvaliteetseid tooted. Rahvusvaheliste kaubamärkide kõrval on nüüd ka hulk soodsa hinnaga tooteid tuntud ja armastatud kodumaistelt tootjatelt.
Maxima suurendab kodumaiste toodete hulka.
Foto: Andras Kralla

„Juba eelmise aasta kevadest on Maxima klientidel võimalik osta meie kauplustest paljude tuntud kaubamärkide kvaliteettooteid,“ rääkis Maxima Eesti müügiosakonna juht Marge Kikas. Selliste hea hinnaga brändi- või premium-toodete hulk Maxima sortimendis kasvas ligi kahekordselt, küündides nüüd üle 250 toote.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070