Autor: Kaubandus.ee • 5. mai 2022

Maxima tuli klientide soovil välja uue äpiuuendusega

Maxima võttis ligi kaks aastat tagasi esimese jaeketina Eestis kasutusele mobiilse ostupuldi, mida saab iga kauplusekülastaja lihtsalt oma telefonis äpi näol kasutada. Eelmisel nädalal viis Maxima ka kinkekaardiga maksmise võimaluse äppi.
Maxima rakendust on alla laaditud enam kui 160 000 korral
Foto: Maxima Eesti

„Viimase kahe aasta jooksul, mis meil on Maxima äpp kasutusel olnud, oleme pidevalt seda uuendanud ja muutnud kasutajate jaoks mugavamaks. Ka meie värskeim uuendus tuli meie klientidelt, kes soovisid, et nad saaks meie kinkekaarti ka äppi maksevahendina lisada,“ rääkis Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juht Tiia Schapel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757