Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2022

Inflatsioon kergitas E-smaspäeva ostukorvi hinda

9. mail toimus E-smaspäev, mille käigus tegid 280 veebipoodi ulatuslikke eripakkumisi. Montonio kiirülevaate põhjal kasvas ostupüha käigus e-poodide käive võrreldes tavapäevaga üle kolme korra, edukamatel poodidel isegi rohkem. Tehingute arv kasvas keskmiselt neli korda.
Foto: Montonio

Kasvu kinnitab ka Eesti E-kaubanduse Liidu juht Tõnu Väät: “Eelmise aasta maikuus tegi e-ostlemine koroonapiirangute tõttu 50% kasvu ja seetõttu oli selleks aastaks latt kõrgel. Vaatamata sellele külastas E-smaspäeva lehte 15% rohkem inimesi kui eelmisel aastal, kokku üle 41 000 erineva inimese. Montonio kiirülevaatest selgub, et sel E-smaspäeval suurenes enim just rõivaste ostmine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070