Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2022

Inflatsioon kergitas E-smaspäeva ostukorvi hinda

9. mail toimus E-smaspäev, mille käigus tegid 280 veebipoodi ulatuslikke eripakkumisi. Montonio kiirülevaate põhjal kasvas ostupüha käigus e-poodide käive võrreldes tavapäevaga üle kolme korra, edukamatel poodidel isegi rohkem. Tehingute arv kasvas keskmiselt neli korda.
Foto: Montonio

Kasvu kinnitab ka Eesti E-kaubanduse Liidu juht Tõnu Väät: “Eelmise aasta maikuus tegi e-ostlemine koroonapiirangute tõttu 50% kasvu ja seetõttu oli selleks aastaks latt kõrgel. Vaatamata sellele külastas E-smaspäeva lehte 15% rohkem inimesi kui eelmisel aastal, kokku üle 41 000 erineva inimese. Montonio kiirülevaatest selgub, et sel E-smaspäeval suurenes enim just rõivaste ostmine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700