Autor: Aivar Hundimägi • 12. mai 2022

Rakveres avatakse Lidli pood järgmisel aastal

Märtsis Eestis oma esimesed poed avanud Lidl on alustanud Rakvere kaupluse ehitust. Uue poe valmimisajaks on plaanide kohaselt suvi 2023, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Rakverre tuleb Lidli pood reaalgümnaasiumi kunstmurustaadioni vastu.
Foto: Aivar Hundimägi

Lidli kauplus tuleb Ussimäele Rakvere reaalgümnaasiumi kunstmurustaadionist teisele poole teed. Kaupluses on müügipinda 1400 m2. Parkimiskohtade arv on 147, millest kaks on ette nähtud invakohtadeks ja kaks pereparkimiskohtadeks. Kokku on kaheksa jalgratta parkimiskohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700