Autor: Kaubandus.ee • 23. mai 2022

Tarbijate aktiivsus internetiostude vallas püsib endiselt

Eesti 18- kuni 40-aastastest inimestest teeb 70 protsenti vähemalt kord kuus internetioste ning aktiivsus on kõigis Balti riikides sarnasel tasemel, selgub rahvusvahelise pakiveofirma Venipak uuringust.
Venipaki kaubik
Foto: Venipak

Umbes veerand küsitletuist plaanib varasemast rohkem e-ostelda, kuigi Covid-19 piirangud on mõnda aega möödanik ja jälle saab külastada tavapoode.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700