Autor: Elo Tamm • 1. juuni 2022

Kaupmees, pane tähele! Konkurentsiõiguse reeglid muutusid karmimaks

Tähelepanu ettevõtjad, kes te osalete kaupade turustusahelas tarnija, hulgimüüja või jaemüüjana ning eriti kõik, kes tegutsevad e-kaubanduses. 1. juunist jõustuvad teid puudutavad konkurentsiõiguse muudatused – jõustub uus Euroopa Liidu vertikaalsete kokkulepete grupierand.
Advokaadibüroo COBALT partner Elo Tamm
Foto: Erakogu

Mis on vertikaalsete kokkulepete grupierand ja keda see puudutab?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700