Autor: Kaubandus.ee • 1. juuni 2022

Olerex ostab veel ühe Läti tanklaketi

Kütusemüüja Olerex valdusfirma Aqua Marina ostab Gotika Auto 29 tanklat Lätis. See on juba teine tanklakett, mille Olerex viimase aasta jooksul Lätis omandab.
Kütusemüüja Olerex valdusfirma Aqua Marina ostab Gotika Auto 29 tanklat Lätis.
Foto: Olerex

“Läti turg on meid hästi vastu võtnud," ütles Aqua Marina juhatuse liige Antti Moppel Riias tehingu sulgemisel. "Seetõttu jätkame aktiivselt tegevuse arendamist Lätis, vaatame läbi juba järgmisi laienemisvõimalusi ja pakume meid huvitavate varade eest õiglast hinda."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070