Autor: Kaubandus.ee • 3. juuni 2022

Kes on kõige vastutustundlikumad kaubandusettevõtted?

“Ettevõtted ja teisedki organisatsioonid mõistavad, et vastutustundlikkus keskkondlikul, sotsiaalsel ning ka hea valitsemise tasandil on üha selgem konkurentsieelis ja ühtlasi nii kriiside ennetamise kui leevendamise tööriist,” sõnas Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuht Triin Toomesaar.
Foto: Maarit Eerme

Küsimustik on alles teist aastat ka uues kuues, tõstes vastutustundliku ettevõtluse lati varasemast kõrgemale. Ometi näitasid ka selle aasta ankeedid, et samm-sammult lähenetakse vastutustundliku ettevõtluse teemadele terviklikumalt ning tekkimas on aina parem arusaam oma võimalikest keskkondlikest ja sotsiaalsetest mõjudest,” sõnas indeksi töögrupi juht Els Heile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070