Autor: Merilin Merila • 7. juuni 2022

Puust ja punaseks: 64 kuldaväärt nõuannet, kuidas oma e-poodi paremaks muuta

Kogusime kokku parimad nõuanded selle kohta, kuidas e-kaupmehed saaksid oma e-poode paremaks muuta. Mida tuleks kindlasti vältida ja millele enim rõhku panna.
Milliseid vigu tuleks e-poes vältida ja millele tuleks rohkem rõhku panna?
Foto: Pixabay

11. mail toimunud “E-kaubanduse UX” konverentsil hindasid erinevad žüriiliikmed meie e-poode. Žüriiliikmed tõid välja, millised on levinumad vead, mida e-poes kindlasti vältida tuleks ja millele tuleks just rohkem tähelepanu pöörata.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700