Autor: Kaubandus.ee • 9. juuni 2022

Deary uus ekspordi- ja müügijuht tuleb Largost

Möödunud aasta augustis Largo mahlatööstust juhtima asunud Margus Vetka asus alates juunist taimseid piimaalternatiive tootva Deary OÜ ekspordi- ja müügijuhi kohale.
Margus Vetka
Foto: Deary OÜ

Alates juunist asus taimsete piimaalternatiivide tootmise ja turustamisega tegeleva ettevõtte Deary OÜ ekspordi- ja müügijuhi kohale pikaaegse toiduainetööstuse kogemusega juht Margus Vetka, kes eelnevalt on töötanud 10 aastat Estoveris ning viimase töökohana juhtinud Largo mahlatööstust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070